Zlecenie 7276375 - Catering dla uczestników szkoleń i kursów organizowanych...

   
Zamówienie 7276375 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-13
przedmiot zlecenia
Catering dla uczestników szkoleń i kursów organizowanych w projekcie "Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielo
nogórskim"

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w okresie od 27.01.2020 r. do 30.06.2020 r. na rzecz uczniów uczestniczących w szkoleniach i kursach w ramach projektu: „Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielonogórskim”.
Usługa cateringowa obejmuje: przygotowanie i dostarczanie jednodaniowego obiadu
w postaci 2 dania (danie mięsne lub rybne, dodatki warzywne i skrobiowe) oraz kompotu (min. 0,5 litra) w jednorazowych styropianowych opakowaniach wraz ze sztućcami.
Przewidywana liczba obiadów : 750. Dopuszcza się zwiększenie lub zmniejszenie ilości obiadów o 100 porcji.
Miejsce dostawy : Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ul. Piaskowa 53,
66-100 Sulechów oraz Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku, Kalsk 122.
Szkolenia i kursy będą przebiegać w różnych cyklach, zarówno jednodniowych jak
i wielodniowych. W przypadku kursów wielodniowych Zamawiający wymaga urozmaicenia menu. Każdorazowo menu powinno być konsultowane z Zamawiającym. Cel zamówienia Celem zamówienia jest dostawa posiłków uczniom biorącym udział w szkoleniach i kursach organizowanych w projekcie. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w okresie od 27.01.2020 r. do 30.06.2020 r. na rzecz uczniów uczestniczących w szkoleniach i kursach w ramach projektu: „Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielonogórskim”.
Usługa cateringowa obejmuje: przygotowanie i dostarczanie jednodaniowego obiadu
w postaci 2 dania (danie mięsne lub rybne, dodatki warzywne i skrobiowe) oraz kompotu (min. 0,5 litra) w jednorazowych styropianowych opakowaniach wraz ze sztućcami.
Przewidywana liczba obiadów : 750. Dopuszcza się zwiększenie lub zmniejszenie ilości obiadów o 100 porcji.
Miejsce dostawy : Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ul. Piaskowa 53,
66-100 Sulechów oraz Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku, Kalsk 122.
Szkolenia i kursy będą przebiegać w różnych cyklach, zarówno jednodniowych jak
i wielodniowych. W przypadku kursów wielodniowych Zamawiający wymaga urozmaicenia menu. Każdorazowo menu powinno być konsultowane z Zamawiającym.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubuskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubuskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10400385 2024-04-12
godz. 23:59
Dolnośląskie Postępowanie o udzielenie zamówienia jest podzielone na trzy części Oferent może złożyć ofertę na I część i/lub II część i/lub III część Załącznikiem do niniejszego Ogło...
10407129 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi gastronomicznej-obiad dla uczestników konferencji
10405517 2024-04-16
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w siedzibie zamawiającego na potrz...
10422745 2024-04-19
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Podborsku, w okresie 01.05.2024r. do 31.12.2024r. w zakresie przygotowywania i...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10484605 2024-04-30
godz. 08:00
Śląskie Usługa gastronomiczna na rzecz MBP im. Bolesława Lubosza
10483738 2024-05-02
godz. 08:30
Łódzkie usługa cateringu w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez ca...
10490092 2024-05-02
godz. 12:00
Mazowieckie postępowanie otwarte pn. zapewnienie usługi gastronomicznej podczas KFPP Opole 2024r. dla ekipy realizacyjnej i technicznej. Przedmiot postępowania zapewnienie usługi gastronomicznej ...
10490772 2024-05-06
godz. 11:00
Mazowieckie Wyłączna obsługa gastronomiczna podczas Dni Gąbina 2024
10485367 2024-05-07
godz. 14:00
Dolnośląskie Zapewnienie usług gastronomicznych poza granicami kraju