Zlecenie 7276375 - Catering dla uczestników szkoleń i kursów organizowanych...
(zakończone) | Zamówienie 7276375|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-13 |
przedmiot zlecenia | Catering dla uczestników szkoleń i kursów organizowanych w projekcie "Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielo nogórskim" Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w okresie od 27.01.2020 r. do 30.06.2020 r. na rzecz uczniów uczestniczących w szkoleniach i kursach w ramach projektu: „Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielonogórskim”. Usługa cateringowa obejmuje: przygotowanie i dostarczanie jednodaniowego obiadu w postaci 2 dania (danie mięsne lub rybne, dodatki warzywne i skrobiowe) oraz kompotu (min. 0,5 litra) w jednorazowych styropianowych opakowaniach wraz ze sztućcami. Przewidywana liczba obiadów : 750. Dopuszcza się zwiększenie lub zmniejszenie ilości obiadów o 100 porcji. Miejsce dostawy : Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ul. Piaskowa 53, 66-100 Sulechów oraz Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku, Kalsk 122. Szkolenia i kursy będą przebiegać w różnych cyklach, zarówno jednodniowych jak i wielodniowych. W przypadku kursów wielodniowych Zamawiający wymaga urozmaicenia menu. Każdorazowo menu powinno być konsultowane z Zamawiającym. Cel zamówienia Celem zamówienia jest dostawa posiłków uczniom biorącym udział w szkoleniach i kursach organizowanych w projekcie. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w okresie od 27.01.2020 r. do 30.06.2020 r. na rzecz uczniów uczestniczących w szkoleniach i kursach w ramach projektu: „Doskonalenie jakości kształcenia zawodowego w Powiecie Zielonogórskim”. Usługa cateringowa obejmuje: przygotowanie i dostarczanie jednodaniowego obiadu w postaci 2 dania (danie mięsne lub rybne, dodatki warzywne i skrobiowe) oraz kompotu (min. 0,5 litra) w jednorazowych styropianowych opakowaniach wraz ze sztućcami. Przewidywana liczba obiadów : 750. Dopuszcza się zwiększenie lub zmniejszenie ilości obiadów o 100 porcji. Miejsce dostawy : Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ul. Piaskowa 53, 66-100 Sulechów oraz Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku, Kalsk 122. Szkolenia i kursy będą przebiegać w różnych cyklach, zarówno jednodniowych jak i wielodniowych. W przypadku kursów wielodniowych Zamawiający wymaga urozmaicenia menu. Każdorazowo menu powinno być konsultowane z Zamawiającym. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |