Wyniki przetargu na: Nazwa: Zgodnie z pkt 3.3. Zaproszenia do negocjacji (ZdN):...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40925260
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-17
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne żywienie zbiorowe
kody CPV 55310000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: Zgodnie z pkt 3.3. Zaproszenia do negocjacji (ZdN): Przedmiotem zamówienia jest w maksymalnym zakresie obejmującym prawo...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40925328 2025-10-17 J.W. CONSTRUCTION HOLDING S.A. Nazwa: Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe,...
40925290 2025-10-17 STUDIO CATERINGU KORONA SP. Z O.O. Nazwa: W zakres przedmiotu zamówienia wchodzi całodobowe wyżywienie...
40925168 2025-10-17 EVENT MEDIA GROUP SP. Z O.O. Nazwa: Usługi organizacji wyjazdu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia...
40925021 2025-10-17 HUTNIK SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pn. ”Świadczenie usługi...
40929568 2025-10-21 FHU LOGOMAR MARCIN PIOTROWSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: część 4: Wizyty studyjne - lokalny rynek małopolski Opis:...
40930632 2025-10-21 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przygotowanie i dostawa posiłków do trzech szkół na terenie Gminy Żabia...
40930769 2025-10-21 DOM WESELNY WIKTORIA EDYTA PRUSINOWSKA, PRZEMYSŁAW PRUSINOWSKI Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Świadczenie usługi restauracyjnej...
40930939 2025-10-21 CARACAS S.C. PAWEŁ FELUCH MAŁGORZATA LENARCIK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest: „Przygotowanie i dostarczenie posiłków...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...