Wyniki przetargu na: Nazwa: Przygotowanie, dostawa i wydawanie posiłków dla...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40900113
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-29
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000, 55524000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: Przygotowanie, dostawa i wydawanie posiłków dla uczniów szkół w okresie od 08.09.2025 r. do 30.11.2025 r. Wykonawca ma...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40899045 2025-09-29 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Tytuł: Usługa sporządzenia poza siedzibą oraz dostarczenie do oddziałów...
40903770 2025-10-01 PHU GRZEGORZ KAWIORSKI Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla...
40905571 2025-10-02 EKO PLANET KAMIL NADULSKI Nazwa: wybór wykonawcy na świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły...
40905406 2025-10-02 ZBIGNIEW WIATR P.W. WIATR Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla...
40907871 2025-10-03 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: ZADANIE 4 Usługa cateringowa na potrzeby...
40908110 2025-10-06 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Tytuł: Kompleksowa organizacja i obsługa warsztatów w 2025 roku w ramach...
40909779 2025-10-06 GRUPA OBIEŻYŚWIAT S.C. GRZEGORZ SUCHORA, MARIUSZ KMIECIK CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część VII- Usługi cateringu na szkolenia w Sano w 2025 i...
40917758 2025-10-10 COLLOSSUS JOANNA JABŁOŃSKA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Opis usługi cateringowej (obiady) podczas XI Kongresu...
40918941 2025-10-13 JK GASTRO KRZYSZTOF SARNA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Zadanie nr 7 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40921873 2025-10-15 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas...