Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia są usługi polegające na...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40845271
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-20
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55523100, 55524000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 1 218 495,10 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia są usługi polegające na przygotowaniu, dowiezieniu i wydaniu posiłków dla dzieci i młodzieży w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40843446 2025-08-19 ECO-CATERING SP. Z O.O. SP.K. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest organizacja wyżywienia dla uczniów...
40843435 2025-08-19 ECO-CATERING SP. Z O.O. SP.K. Nazwa: Przedmiotem zamówienia są usługi społeczne wymienione w załączniku XIV...
40848189 2025-08-22 SPÓŁDZIELNIA WYBOROWIANKA W WYBOROWIE Nazwa: Tytuł: Usługa przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów...
40868177 2025-09-05 NAPRZÓD CATERING SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: USŁUGĘ ŻYWIENIA PACJENTÓW Opis: 1. Przedmiotem zamówienia jest...
40869179 2025-09-05 CATERING SERVICE MARZENA CZOCHARA TOMASZ MACHNICKI SP.J. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi...
40870616 2025-09-08 USŁUGI GASTRONOMICZNE SEBASTIAN KORNACKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa obsługa kulinarna polskiego...
40872708 2025-09-09 GASTRO KERN SEBASTIAN Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wyżywienia wraz z dowozem...
40876605 2025-09-11 ARKADIUSZ MUSZYŃSKI RESTAURACJA EXTRIMM Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w...
40880620 2025-09-15 AGNIESZKA MARCINKOWSKA NOBLE ESTATE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie śniadań oraz...
40887047 2025-09-18 ADK SERWIS SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 3.1 Przedmiotem zamówienia w zakresie ZADANIA NR 3: są...