Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41004005
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-09
branża Gastronomia, catering Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża konferencje
kody CPV 55120000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu, wyżywienia i sal szkoleniowych dla Ośrodka Rozwoju Polskiej Edukacji za...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41006150 2025-12-08 JOLANTA FORNOWSKA-KARCZMA W MIŁOSNEJ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Wykonanie usług cateringowych -zad. nr 2
41001329 2025-12-08 RESTAURACJA PIWNICA RATUSZOWA ANETA ŚLUSARSKA Część nr: 1 Nazwa: Wykonanie usług cateringowych -zadanie nr 1
41001979 2025-12-08 KUCHNIA WIOLI WIOLETA WZOREK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas...
41001381 2025-12-08 FUNDACJA MIESZ(K)AJ LOKALNIE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest realizacja dwóch spotkań...
41004055 2025-12-09 PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI JAKUB PELLOWSKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi cateringowej w formie...
41003818 2025-12-09 GASTRO SERWIS S.C. ANNA JELONEK, KRZYSZTOF JELONEK Nazwa: Usługa cateringowa, która ma zostać zrealizowana podczas 1 dnia, tj. 4...
41006877 2025-12-10 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: Zamówienie obejmuje następujące elementy: a) usługę noclegową –...
41006863 2025-12-10 ZAKŁAD GASTRONOMICZNY S.C. DANUTA POZORSKA, ROMAN POZORSKI Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla...
41006603 2025-12-10 SUN&MORE SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla...
41009593 2025-12-11 STACHU I PRZYJACIELE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 - przygotowanie i dowóz gorących posiłków do miejsca...