Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa żywienia...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40838168
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-13
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55322000, 55510000, 55523100
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 1 559 008,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa żywienia uczniów wraz z prowadzeniem stołówki w Szkole Podstawowej z Oddziałami...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40839030 2025-08-13 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: „Organizacja kolonii dla dzieci z placówki opiekuńczo -...
40860840 2025-09-01 FHU TASAK STANISŁAW PALUCH Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest: przygotowywanie i dostarczanie w naczyniach...
40861135 2025-09-01 CATERMED SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem postępowanie jest przygotowywanie całodobowych posiłków oraz...
40863312 2025-09-02 CATERING OK MACIEJ SAŁEK Nazwa: Przedmiot zamówienia stanowi dostawa posiłków dla uczniów pod wspólną...
40867499 2025-09-04 FHU GRAŻYNA KALINIAK RESTAURACJA RELAX Nazwa: 4.1 Przedmiotem postępowania i zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy w...
40870821 2025-09-08 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: świadczenie usług cateringowych na potrzeby konferencji podsumowującej...
40873247 2025-09-09 WITAMINKA S.C. MATEUSZ MATUSZAK, KACPER STEIN Nazwa: Przygotowanie i wydawanie dwudaniowych obiadów uczniom na terenie SP nr...
40878643 2025-09-12 FUH OL-MARO SP. Z O.O. Nazwa: 1. Niniejsze postępowanie ma na celu wybór Wykonawcy świadczącego usługę...
40880617 2025-09-15 MBDJ SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie śniadań oraz...
40883008 2025-09-17 MAŁGORZATA LENARCIK-WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ CARACAS Część nr: 1 Nazwa: Cz. A - świadczenie usług żywienia zbiorowego Opis: 1....