Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40905680
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-02
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 2 970,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas Konferencji Uczenie maszynowe w ekonomii i finansach...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40903439 2025-10-01 CATERING24.PL SP. Z O.O. SP.K. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych...
40905732 2025-10-02 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie...
40905180 2025-10-02 EKO KATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODOWIEDZIALNOŚCIĄ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa obiadowego żywienia pacjentów dla...
40907873 2025-10-03 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6: ZADANIE 6 Usługa cateringowa na potrzeby...
40915483 2025-10-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług...
40921873 2025-10-15 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych podczas...
40923152 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40927101 2025-10-16 FUH SŁAWOMIR LARA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: część III - świadczenie usług cateringowych dla dzieci...
40927440 2025-10-20 JOLANTA FORNOWSKA-KARCZMA W MIŁOSNEJ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...