Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41026149
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-22
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 124 100,00 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie gorących posiłków z naturalnych składników, ich wydawanie oraz na zlecenie...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41026174 2025-12-22 PHU KULINARIA EWA MARCINKOWSKA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie gorących...
41026002 2025-12-22 ECO-CATERING SP. Z O.O. SP.K. Nazwa: Przedmiotem postępowania jest usługa przygotowywania, wydawania i...
41026602 2025-12-22 PAWEŁ WÓJCIK GRILL ROOM Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług cateringowych, tj....
41025042 2025-12-22 GASTRO-TEAM TOMASZ KURANOWSKI Nazwa: Tytuł: Usługi przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków Opis:...
41026588 2025-12-22 PUPH PIETRUSZKA DARIA BARTOSIK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na...
41026342 2025-12-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia pacjentów...
41026513 2025-12-22 LMS SUPER-SAM SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY MAŁGORZATA SOBOŃ Nazwa: 4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - przygotowanie i...
41026096 2025-12-22 GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w zakresie...
41026860 2025-12-22 WBA EUROPA SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa zabezpieczenia logistycznego...
41027524 2025-12-23 **** DANE PRYWATNE **** CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część II - usługa cateringu polegająca na zapewnieniu...