Wyniki przetargu na: Nazwa: Przedmiotem postępowania jest usługa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41026002
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-22
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55521200
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 12,81 PLN
temat Nazwa: Przedmiotem postępowania jest usługa przygotowywania, wydawania i dostarczania zestawów obiadowych (w termosach lub...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41026369 2025-12-22 POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W OSTRÓDZIE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej,...
41026769 2025-12-22 FUH SOCHA KONRAD Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w zakresie...
41026602 2025-12-22 PAWEŁ WÓJCIK GRILL ROOM Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług cateringowych, tj....
41026588 2025-12-22 PUPH PIETRUSZKA DARIA BARTOSIK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na...
41026665 2025-12-22 SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W BIELSKU PODLASKIM Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie posiłków (pełen...
41024965 2025-12-22 NAPRZÓD CATERING SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Zadanie nr 1 Opis: Zadanie nr 1 - Usługi żywienia pacjentów...
41026429 2025-12-22 PAN BAKŁAŻAN MARIUSZ CHMIELECKI Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie posiłków dla dzieci w...
41026092 2025-12-22 MARIA MALAK RESTAURACJA POD LWEM Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuje realizację usługi cateringowej polegającej...
41026342 2025-12-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia pacjentów...
41025042 2025-12-22 GASTRO-TEAM TOMASZ KURANOWSKI Nazwa: Tytuł: Usługi przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków Opis:...