Wyniki przetargu na: Nazwa: 1.Nazwa przedmiotu zamówienia 2. Nazwa i kod...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41018355
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-17
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000, 55521200, 55523100, 55524000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 409 062,50 PLN
temat Nazwa: 1.Nazwa przedmiotu zamówienia 2. Nazwa i kod przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień: 1) 55321000 – 6 –...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41016166 2025-12-16 FUH OL-MARO SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie usługi przygotowywania oraz...
41015647 2025-12-16 STOWARZYSZENIE TWÓRCZA INICJATYWA KULTURALNO-OŚWIATOWA Przygotowanie i dostarczanie dwudaniowych posiłków dla uczniów Szkoły...
41016189 2025-12-16 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE OLMA Nazwa: 3.1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków...
41018411 2025-12-17 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE OLMA Nazwa: 3.1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków...
41018083 2025-12-17 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Realizacja usługi gotowania i wydawania...
41018116 2025-12-17 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: usługa polegająca na przygotowywaniu, dostarczaniu i wydawaniu gorących...
41018785 2025-12-17 ANETA KARPIŃSKA BAR SMAKOSZ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i dostarczenie posiłków do...
41021047 2025-12-18 NIEMCZYK CATERING EWA NIEMCZYK Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej,...
41020684 2025-12-18 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NEOS Nazwa: Przedmiot zamówienia; przedmiotem zamówienia jest „ŚWIADCZENIE...
41020992 2025-12-18 BAR DISCO ROBERT GUZOWSKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych –...