Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Świadczenie...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40930769
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-21
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 5 553,00 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest „Świadczenie usługi restauracyjnej podczas spotkania Wojewódzkiej Społecznej Rady ds. Osób...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40880873 2025-09-12 ESSENDI POLAND S.A. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych z...
40925935 2025-10-20 MAŁOPOLSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI SEBASTIAN CIENKOSZ Część nr: 1 Nazwa: Część 1 - Organizacja i realizacja dwudniowego szkolenia...
40927228 2025-10-20 MAŁOPOLSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI SEBASTIAN CIENKOSZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2 - Organizacja i realizacja 3 edycji dwudniowych...
40929566 2025-10-21 AURA MARTYNA TROJANOWSKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część 2: Świadczenie usług szkolenia zawodowego w zakresie...
40929567 2025-10-21 AGROBALIF MONIKA KOŁPA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: część 3: „Świadczenie usług szkolenia zawodowego w zakresie:...
40930779 2025-10-21 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: środowisku i historycznych zanieczyszczeń powierzchni ziemi obejmująca...
40929568 2025-10-21 FHU LOGOMAR MARCIN PIOTROWSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: część 4: Wizyty studyjne - lokalny rynek małopolski Opis:...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40930678 2025-10-21 URSZULA WYSZYŃSKA WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ BISTRO CHOCHELKA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej dla...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...