Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40870969
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-08
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000, 55520000, 55521200
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 2 556 452,70 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług całodziennego żywienia w formie cateringu dla pacjentów Samodzielnego...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40872708 2025-09-09 GASTRO KERN SEBASTIAN Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi wyżywienia wraz z dowozem...
40874687 2025-09-10 HENRYK KRAWCZYK FH USŁUGI TRANSPORTOWE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dotycząca przygotowania...
40883830 2025-09-17 MAŁGORZATA LENARCIK-WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ CARACAS CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Cz. C - świadczenie usług żywienia zbiorowego Opis: 1....
40886284 2025-09-18 PHU WOJCIECH IWICKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywieniowych dla uczniów...
40887835 2025-09-19 JADŁODAJNIA RATUSZOWA PIZZERIA RAMZES PATRYK MARCINIAK Nazwa: 1) Przedmiot zamówienia stanowi 24-miesięczne sukcesywne świadczenie...
40896198 2025-09-25 P.PHU GRINEX JUSTYNA HOŁUBOWSKA Nazwa: 2.3. Przedmiot zamówienia: 2.3.1. Przedmiotem zamówienia jest...
40905509 2025-10-02 BLATON DOMINIKA ZAPOTOCZNA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa posiłków...
40911239 2025-10-07 NEW CHALLENGE MAGDALENA SIŚKIEWICZ Nazwa: „Organizacja wizyt studyjnych dla uczniów z ZST-W w Trzcianie”
40913477 2025-10-08 PIOTR CABAŃSKI PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Cz. 5 - przygotowanie posiłków i ich dostarczenie do Szkoły...
40912564 2025-10-08 KUCHNIA I CATERING :DOBRY SMAK ADRIANA PAWNUK Część nr: 1 Nazwa: Cz. 1 – przygotowanie posiłków i ich dostarczanie do Szkoły...