Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40843592
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-19
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 2 845 836,12 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów przez 7 dni w tygodniu, w zakresie...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40843367 2025-08-19 AGHIH PAWEŁ KĘPA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest wytwarzanie i dostarczanie całodziennych...
40845027 2025-08-20 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia...
40846889 2025-08-21 PHU AG-MA AUGUSTYN MANDZIEJ Nazwa: Przedmiot zamówienia stanowi: Zadanie I Przygotowanie, dostarczenie (z...
40861135 2025-09-01 CATERMED SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem postępowanie jest przygotowywanie całodobowych posiłków oraz...
40864757 2025-09-02 DOROTA FIGIELEK FIRMA PHU SMAKUŚ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: DLA CZĘŚCI II: Przedmiotem zamówienia jest usługa...
40864688 2025-09-02 CATERING OK MACIEJ SAŁEK CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Wykonanie i dostarczanie posiłków w formie cateringu...
40866952 2025-09-04 BISTRO NA PIĘTRZE ANNA KRAWCZYK Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie, dostarczenie i wydanie...
40871102 2025-09-08 HENRYK KRAWCZYK FH USŁUGI TRANSPORTOWE Nazwa: 1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dotycząca przygotowania i...
40880437 2025-09-15 U PAWEŁKA CATERING I ZAOPATRZENIE PAWEŁ WYRWA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie śniadań oraz...
40883829 2025-09-17 MAŁGORZATA LENARCIK-WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ CARACAS CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Cz. B - świadczenie usług żywienia zbiorowego Opis: 1....