Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40891887
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-23
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15810000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych - pieczywo do stołówki przy Zespole Szkół...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40892668 2025-09-23 MARIUSZ MAŚLAK I. HANDEL-HURT-DETAL ART.ROLNO-SPOŻYWCZE II. FHU B O S S MAŚLAK MARIUSZ S.C. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40893979 2025-09-24 ETQA SP. Z O.O. Nazwa: Dostawa ryb przetworzonych
40893089 2025-09-24 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: Warzywa konserwowane- Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40893088 2025-09-24 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Warzywa konserwowane Opis: Przedmiotem zamówienia...
40896991 2025-09-25 PAWEŁ KACZAN ZAKŁAD HANDLU I USŁUG KAMA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6. Owoce, warzywa i podobne produkt – przetworzone
40896891 2025-09-25 IMPERIAL-KOŁOBRZEG SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 12 NAZWA: Część 12 – ryby i przetwory rybne dla OSiW Łobzie
40897235 2025-09-25 ETQA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2: Ryby ryby będą posiadać termin przydatności do...
40896885 2025-09-25 IMPERIAL-KOŁOBRZEG SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6 – ryby i przetwory rybne dla OSiW Stargard
40897033 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA Część nr: 13 Nazwa: Tytuł: 13.Przyprawy I Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
40898503 2025-09-28 ZAKŁADY MIĘSNE WIESŁAW LEŚNIAK Część nr: 1 Nazwa: Pakiet nr 1 – Mięso i wędliny