Wyniki przetargu na: Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41003998
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-09
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000, 55521200
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat Nazwa: 1) Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Polskich Olimpijczyków w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41001291 2025-12-08 BISTRO CHOCHELKA URSZULA WYSZYŃSKA I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla WSiMR...
41001984 2025-12-08 RESTAURACJA U KLEMENSA MIROSŁAW BARTOSZEWICZ Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na...
41001763 2025-12-08 SMACZEK-USŁUGI GASTRONOMICZNE ADA KRZESIŃSKA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn: „Świadczenie usług...
41001410 2025-12-08 PW WOJCIECH CIECIÓRSKI Nazwa: Dostawa posiłków dla pensjonariuszy miejsc całodobowych okresowego...
41003733 2025-12-09 PAWEŁ STANISŁAW BURZYŃSKI GRODZISKO Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa przygotowanych przez Wykonawcę...
41004111 2025-12-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych - usługa...
41006982 2025-12-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie...
41006433 2025-12-10 JACEK SP.J. SZPAK & SOBCZYK Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci...
41006863 2025-12-10 ZAKŁAD GASTRONOMICZNY S.C. DANUTA POZORSKA, ROMAN POZORSKI Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla...
41006635 2025-12-10 ELOWAY SP. Z O.O. Nazwa: 1.Oferent wykonujący usługę gastronomiczną winien przygotować całodobowe...