Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41003633
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-09
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55523100
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 402 699,35 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi żywienia zbiorowego uczniów, w Szkole Podstawowej nr 74 we Wrocławiu...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41001291 2025-12-08 BISTRO CHOCHELKA URSZULA WYSZYŃSKA I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla WSiMR...
41003639 2025-12-09 F.H-U. JAR-MAR CENTRUM KSZTAŁCENIA WIEDZA DLA WSZYSTKICH RĘBIASZ JAROSŁAW W SPADKU Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie posiłków dla...
41006863 2025-12-10 ZAKŁAD GASTRONOMICZNY S.C. DANUTA POZORSKA, ROMAN POZORSKI Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług cateringowych dla...
41006359 2025-12-10 IZABELA WOJDYŁA PYSZOTY Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie posiłków...
41006635 2025-12-10 ELOWAY SP. Z O.O. Nazwa: 1.Oferent wykonujący usługę gastronomiczną winien przygotować całodobowe...
41006433 2025-12-10 JACEK SP.J. SZPAK & SOBCZYK Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci...
41007132 2025-12-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie w 2026 roku...
41009597 2025-12-11 STACHU I PRZYJACIELE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część 8 - przygotowanie i dowóz przez 7 dni w tygodniu...
41008693 2025-12-11 CENTO SP. Z O.O. Nazwa: Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostawy...
41009592 2025-12-11 STACHU I PRZYJACIELE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3 - przygotowanie i dowóz gorących posiłków do miejsca...