Wyniki przetargu na: Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41026429
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-22
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 220 402,07 PLN
temat Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym ( od 3 do 15 lat)...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41026268 2025-12-22 FIRMA GASTRONOMICZNA ANDRZEJ NAUMOWICZ Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie oraz wydanie w stołówce...
41024965 2025-12-22 NAPRZÓD CATERING SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Zadanie nr 1 Opis: Zadanie nr 1 - Usługi żywienia pacjentów...
41026092 2025-12-22 MARIA MALAK RESTAURACJA POD LWEM Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuje realizację usługi cateringowej polegającej...
41026550 2025-12-22 EKOLEX SP. Z O.O. Nazwa: 3.2 Zamówienie przewiduje przygotowanie i dostawę obiadów dwudaniowych...
41026174 2025-12-22 PHU KULINARIA EWA MARCINKOWSKA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie gorących...
41026096 2025-12-22 GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w zakresie...
41026860 2025-12-22 WBA EUROPA SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa zabezpieczenia logistycznego...
41026513 2025-12-22 LMS SUPER-SAM SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY MAŁGORZATA SOBOŃ Nazwa: 4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - przygotowanie i...
41026665 2025-12-22 SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W BIELSKU PODLASKIM Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie posiłków (pełen...
41025042 2025-12-22 GASTRO-TEAM TOMASZ KURANOWSKI Nazwa: Tytuł: Usługi przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków Opis:...