Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40976694
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-11-21
branża Gastronomia, catering Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo
kody CPV 55270000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 204 120,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług zakwaterowania w Warszawie w hotelu 4 gwiazdkowym na potrzeby...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40976696 2025-11-21 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług...
40976829 2025-11-21 TADYSZAK ŁUKASZ TADYSZAK CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: organizacja wyjazdu do: DAWTONA Z.P.O.W Milejów Sp z o.o. -...
40977229 2025-11-24 UPHOTEL SP. Z O.O. Nazwa: Usługi hotelarskie dla 120 osób w dniach 18-19.11.2025r w Radomiu na...
40981731 2025-11-24 BIURO TURYSTYKI AKTYWNEJ KOMPAS SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2 - Zadanie nr 2: organizacja 7-dniowego (6 noclegów)...
40982229 2025-11-26 EVENT STUDIO S.C. DĄBROWSKI, KOTŁOWSKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa kompleksowej organizacji i...
40982340 2025-11-26 RESORT NADMORSKIE HOTELE SP. Z O.O. Nazwa: 1. Zapewnienia śniadań, obiadów i kolacji (w formie bufetu lub posiłku...
40984874 2025-11-27 PIEKARNIA-CUKIERNIA PELLOWSKI JAKUB PELLOWSKI Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi restauracyjnej...
40998002 2025-12-02 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: CZĘŚĆ II – Wynajem pokoi wraz z innymi pomieszczeniami na...
40996435 2025-12-04 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usługi cateringowej podczas...
40998410 2025-12-04 PACINO PROMOTION MARCIN PACYNO CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: • Część 2 – organizacja 16 szkoleń pt. „Gleba jako naturalny...