Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: "Warzywa, owoce, jaja kurze"...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40900695
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-29
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 24 999,30 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Warzywa, owoce, jaja kurze Przedmiotem zamówienia jest dostawa dostawa produktów spożywczych - warzywa,...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40902552 2025-09-30 WIESŁAW LEONIUK LEWIAN CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40902474 2025-09-30 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40902501 2025-09-30 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE FAMIX S I G TARNOWSCY SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak...
40903530 2025-10-01 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA Nazwa: Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawy produktów mleczarskich” do...
40904404 2025-10-01 FH MAR-TAD MARIA I TADEUSZ JĘDRUSIK SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: Mrożonki 1. Owoce i warzywa mrożone najwyższej...
40903304 2025-10-01 PODOLSKI WOJCIECH SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40904388 2025-10-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2 Sukcesywne dostawy warzyw i owoców dla OSiW w Radomiu
40904516 2025-10-02 ZAKŁADY MIĘSNE WIESŁAW LEŚNIAK CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: Zad.5 – Mięso wieprzowe Opis: 3.4. Wymagania...
40906069 2025-10-02 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: część nr 5 różne artykuły spożywcze, w tym spożywcze suche,...
40905954 2025-10-02 OL-TRADE S.C. MICHAŁ OLEK, ŁUKASZ PAJĄK, DARIUSZ GORYCKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tłuszcze - opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5...