Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są dostawy...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40884538
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-17
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15200000, 15220000, 15234000, 15235000, 15243000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 6 338,43 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są dostawy pn. Sukcesywna dostawa różnych artykułów żywnościowych do Domu Pomocy...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40886806 2025-09-18 OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA GARWOLIN CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część IV – Produkty mleczarskie, (wykaz asortymentu znajduje...
40886327 2025-09-18 PPHU S.C. OŚLIŹLOK HENRYKA, OŚLIŹLOK STANISŁAW Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin i...
40887935 2025-09-19 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Dostawa artykułów spożywczych (puszek, słoików, tłuszczów...
40888989 2025-09-20 ZAKŁADY MIĘSNE WIESŁAW LEŚNIAK CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest systematyczna dostawa w okresie...
40888308 2025-09-20 ZAKŁADY MIĘSNE WIESŁAW LEŚNIAK Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest systematyczna dostawa w okresie...
40890406 2025-09-22 ULTRAFOOD JAROSŁAW PAWLIŃSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych
40892684 2025-09-23 ARTJAN ARTUR I JANUSZ GIBAS S.C. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Zadanie nr 6 - „DOSTAWY RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWANYCH,...
40892110 2025-09-23 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 – „Mięso, produkty mięsne, wędliny”
40891781 2025-09-23 STANLEY SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40892622 2025-09-23 AKWEN HURTOWNIA RYB KRYSTYNA GROCHULSKA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6, sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych,...