Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Cześć 8: Dostawa ryb świeżych,...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40916923
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3310000, 15000000, 15220000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 30 273,60 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Cześć 8: Dostawa ryb świeżych, wędzonych i mrożonych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40914757 2025-10-09 WIDAN POLSKA SP. Z O.O. S.K. Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa mrożonek...
40914399 2025-10-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: cz. V Ryby przetworzone; Opis: Zamawiający w...
40918841 2025-10-13 AUGUSTO JAROCIN MIKOŁAJCZAK GRUSZKA SP.J. ODDZIAŁ W OSTROWIE WIELKOPOLSKIM CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów...
40920763 2025-10-14 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawy konserw rybnych obejmujące następujący asortyment:...
40920159 2025-10-14 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Część I: Produkty mleczarskie - dostawa produktów...
40925819 2025-10-15 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Część 6- Dostawa artykułów spożywczych dla Zarządu...
40921689 2025-10-15 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Dostawa art. spożywczych
40926193 2025-10-15 MIROSŁAWA JASIŃSKA GRANUM ANIMAL NUTRITION CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: ZADANIE 2 – PRODUKTY UBOCZNE PRZEMYSŁU ROLNO-SPOŻYWCZEGO
40923224 2025-10-16 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań mrożonych garmażeryjnych zgodnie...
40926224 2025-10-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Przetwory warzywno-owocowe i konserwanty Opis:...