Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40897682
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15130000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wędlin wieprzowych i drobiowych do stołówki szkolnej Szkoły...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40893088 2025-09-24 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Warzywa konserwowane Opis: Przedmiotem zamówienia...
40897241 2025-09-25 RO-NIN TRADE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część 8: Mięso i wędliny mięso i wędliny będą produktami...
40897235 2025-09-25 ETQA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2: Ryby ryby będą posiadać termin przydatności do...
40896884 2025-09-25 CIASTKANIA-PIEKARNIA HURTOWNIA ART. SPOŻYWCZYCH WIESŁAW ŻELEK CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5 – pieczywo dla OSiW Stargard
40897791 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Tytuł: Margaryna Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40900689 2025-09-29 PPHU WELMAN PIOTR WELMAN MARCIN WELMAN S.C. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: "Ryby" Przedmiotem zamówienia jest dostawa dostawa produktów...
40900691 2025-09-29 PIEKARNIA PONIATOWA S.C. JAROSŁAW I MARIA KUBIĆ CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: "Pieczywa" Przedmiotem zamówienia jest dostawa dostawa...
40902102 2025-09-30 PRZEDSIĘBIORSTWO PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO KBS SP. Z O.O. Nazwa: Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin.
40901887 2025-09-30 JAGOPOL WOJCIECH BOBRZYŃSKI Nazwa: Zakup wraz z dostawą warzyw i owoców Szczegółowy opis, zakres przedmiotu...
40900876 2025-09-30 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Część 1 – mięso wieprzowe oraz podroby Opis: 1.Mięso...