Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE –...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40152774
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2024-02-21
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 31 499,84 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 6
NAZWA: Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnien...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40197011 2024-04-17 SOLIDEZ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: artykuły spożywcze - jaja
40198930 2024-04-19 PPHU ZAKŁAD MASARSKI STANISŁAW OŚLIŹLOK Część nr: 1 Nazwa: Drób, mięso i jego przetwory - opis zawiera załącznik nr 1a do SWZ
40202942 2024-04-23 NIE OPUBLIKOWANO CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4- Dostawa artykułów ogólnospożywczych Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów ogólnospożywczych do Zespołu Szkolno-Przedszkolne...
40203780 2024-04-24 BRUNO TASSI SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: 4.1 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywości do Szkoły Podstawowej im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Tereszewie, Szkoły Podstawowej im. Przyjaciół ...
40204720 2024-04-24 MB KRĘŻEL S.C. MATEUSZ KRĘŻEL, BARTŁOMIEJ KRĘŻEL CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Żłobka Miejskiego nr 1 „KRASNAL” 59-101 Polkowice ul. Spółdzielcza 3 wyspecyfikowanych poni...
40204174 2024-04-24 GRZEGORZ ŚRODA PPUH MARGO CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Produkty mączne i cukier biały: 1. Mąka pszenna – typ 500 900 kg , 2. Mąka ziemniaczana ( skrobia ziemniaczana) 200 kg , 3. Płatki owsiane 150 kg , 4. Kasza mann...
40204249 2024-04-24 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 18 NAZWA: dostawa przypraw
40206220 2024-04-25 KAREX 8 S.C. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3 – Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin Wymagania dotyczące mięsa: • powierzchnia gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, przekr...
40207808 2024-04-26 FH ANDRUSZKIEWICZ-MIROSŁAW ANDRUSZKIEWICZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Jaja
40207809 2024-04-26 FH ANDRUSZKIEWICZ-MIROSŁAW ANDRUSZKIEWICZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III: Warzywa i owoce