Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40998289
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-04
branża Edukacja, szkolenia
podbranża szkolenia zawodowe
kody CPV 80530000, 80570000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 6 800,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „Barber 1 stopnia” dla Max od 3 do 4 osób - młodzieży zrekrutowanej...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: szkolenia zawodowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40995912 2025-12-03 CENTRUM DOSKONALENIA UMIEJĘTNOŚCI EWA JAWORSKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Kurs spawania metodą TIG
40995910 2025-12-03 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu/szkolenia...
40998306 2025-12-04 EDUK@TOR KURSY I SZKOLENIA EWA KOTOWSKA-WYRWAS CZĘŚĆ NR: 22 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „Podstawowy kurs...
40998283 2025-12-04 **** DANE PRYWATNE **** CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Zdrowie publiczne i zdrowie międzynarodowe – edycja II...
40996412 2025-12-04 WEST POMERANIAN TOMASZ KRYSIAK Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie kursu z zakresu „Obsługa...
40998279 2025-12-04 LEGE PATRONUM SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Szkolenie z zakresu - AI w pracy naukowej i diagnostyce...
40998317 2025-12-04 CENTRUM SZKOLENIOWE OMEGA ŁUKASZ DYBAŁA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: b) kurs baristy dla 20 uczniów (2 grupy po 10 osób) Zespołu...
40998324 2025-12-04 RENEX ELECTRONICS EDUCATION CENTER-MARZENA SZCZOTKOWSKA-TOPIĆ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III Diagnozowanie i usuwanie usterek ekologicznie...
40998304 2025-12-04 CENTRO PLUS ANDRZEJ RAFALSKI CZĘŚĆ NR: 20 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „Kurs umiejętności...
40998299 2025-12-04 O.K. OŚRODEK KURSÓW EDMUND KWIDZIŃSKI CZĘŚĆ NR: 15 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „FINGER FOOD –...