Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: Część 5- Dostawa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40925818
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-10-15
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: Część 5- Dostawa artykułów spożywczych dla Zarządu Zlewni w Warszawie Opis: Przedmiotem zamówienia jest...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40920500 2025-10-14 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa warzyw,...
40925827 2025-10-15 SKUP, UBÓJ, PRZETWÓRSTWO MIĘSA SUPMIĘS KALINOWSKI & KALINOWSKA SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Grupa II Opis: Przedmiotem zamówienia są: Dostawy...
40926307 2025-10-15 PPHU LIR ELŻBIETA ZAJET CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1) Zakup wraz z dostawą koców w ilości 830 sztuk na potrzeby...
40921938 2025-10-15 PRODUKCJA-HANDEL-USŁUGI DARKO DARIUSZ KARASIŃSKI Nazwa: 1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne (według zamówień) dostawy...
40922132 2025-10-15 ANGELIKA UCHAŃSKA PHU BLUGEL Część nr: 1 Nazwa: PRODUKTY ZBOŻOWE, POZOSTAŁE PRODUKTY SPOŻYWCZE
40923331 2025-10-16 JAWORSKI MARIUSZ BRAWO Część nr: 1 Nazwa: Część nr 1 – MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB Przedmiotem zamówienia...
40929262 2025-10-17 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BAMBINO S.C. MIECZYSŁAW LEWANDOWSKI, DANUTA LEWANDOWSKA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów...
40929175 2025-10-17 ZAKŁAD PRODUKCYJNY HERMAN EWELINA GOTOWICKA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część nr 8 – Wyroby gotowe 1. Przedmiotem niniejszego...
40929383 2025-10-20 FUH CYTRUS 2 JAROSŁAW DZWONKOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Ziemniaki
40929375 2025-10-20 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU JUR-KUR JERZY GRYGIENCZ CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły...