Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia części 5...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40881115
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-15
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15200000, 15331170
typ ogłoszenia dostawy
wartość 65 064,83 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia części 5 jest dostawa ryb i mrożonek. Szczegółowy opis stanowi załącznik do formularza...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40881165 2025-09-15 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40881105 2025-09-15 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy drobiu do...
40881116 2025-09-15 ABER SP. Z O.O. ODDZIAŁ W OLSZTYNIE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia części 6 jest dostawa artykułów...
40882788 2025-09-16 PPHU WELMAN PIOTR WELMAN MARCIN WELMAN S.C. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do...
40886849 2025-09-17 ROJAN PAULA SP. Z O.O. SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: zadanie nr 5 – dostawa mięsa wieprzowego oraz...
40884539 2025-09-17 PW POLEX SP.J. POLEK & ŁUGOWSCY CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są dostawy pn. Sukcesywna dostawa...
40884516 2025-09-17 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA BIELUCH W CHEŁMIE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 4.2.3. część 3 - „Produkty mleczarskie”: 1) Śmietana...
40888817 2025-09-19 FHU RED FISH KLAUDIUSZ WIŚNIEWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Sukcesywna dostawa ryb Zakres przedmiotowy zawiera załącznik...
40888190 2025-09-19 ZAKŁAD MIĘSNY NOWY MAXPOL R. J. KIZIOR SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Mięso i produkty wieprzowo - wołowe
40890405 2025-09-22 PRZETWÓRSTWO MIĘSA STEK-POL JACEK STEMPNIEWICZ, MICHALINA STEMPNIEWICZ SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa mięsa wieprzowego i wyroby wędliniarskie