Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: PAKIET 5 Przedmiot zamówienia...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40866513
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-03
branża Gastronomia, catering Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne hotelarstwo konferencje
kody CPV 55120000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: PAKIET 5 Przedmiot zamówienia obejmuje kompleksową usługę konferencyjną z zapewnieniem noclegu i wyżywienia...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40871004 2025-09-08 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: usługa cateringowa III Konferencji Naukowej Energetyki Rozproszonej w...
40876769 2025-09-11 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Usługi organizacji wyjazdu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia...
40878510 2025-09-12 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zakup usług hotelarsko-gastronomicznych wraz...
40886314 2025-09-18 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Świadczenie usługi organizacji uroczystej kolacji dla członków...
40886353 2025-09-18 ALMATUR OPOLE SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa organizacja krajowego wyjazdu...
40890608 2025-09-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Wynajem sali wraz z usługą cateringową w powiecie...
40891987 2025-09-23 FUNDACJA INSTYTUT STUDIÓW WSCHODNICH Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest współorganizacja w dniach 2-4 września 2025...
40895714 2025-09-25 RESTFUL STAYS SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Zakwaterowanie w terminach od 25.08.2025 r.- do...
40896115 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie gorących...
40896237 2025-09-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Usługi noclegowe i dotyczące podawania posiłków oraz...