Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa różnych artykułów...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40926605
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-17
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15411100, 15600000, 15800000, 15831000, 15850000, 15870000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 132 860,12 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40927187 2025-10-16 ALLFOOD SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: CZĘŚĆ nr 6: PRODUKTY SPOŻYWCZE SUCHE, GOTOWE Przedmiot...
40923434 2025-10-16 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE FAMIX S I G TARNOWSCY SP.J. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów...
40928541 2025-10-16 ŻANETA ŻMUDZKA HURTOWNIA WARZYW I OWOCÓW PIOTREX CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II - Owoce i warzywa - świeże oraz przetworzone,...
40926277 2025-10-16 FERMA DROBIU EWA GRONCZEWSKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część nr 5 – JAJA Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna...
40929266 2025-10-17 PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ FRYKAS SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: - Koncentrat pomidorowy 30%, w opakowaniu (wiaderko) do 5kg,...
40929175 2025-10-17 ZAKŁAD PRODUKCYJNY HERMAN EWELINA GOTOWICKA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część nr 8 – Wyroby gotowe 1. Przedmiotem niniejszego...
40929221 2025-10-17 OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W BOCHNI CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część III: DOSTAWA NABIAŁU Opis: Przedmiotem...
40925356 2025-10-17 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BAMBINO S.C. MIECZYSŁAW LEWANDOWSKI, DANUTA LEWANDOWSKA Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów...
40927074 2025-10-20 MIRON KROSNOWSKI MARCHEWKA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: P7 - Kiszonki Opis: Kiszonki Wewnętrzny...
40927070 2025-10-20 PRZETWÓRSTWO MIĘSA RAFAŁ MIROSŁAW MIĘTKIEWICZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: P3 - Mięso i drób Opis: Mięso i drób Wewnętrzny...