Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: CZEŚĆ NR 5 – KONSERWY RYBNE -...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41007906
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-12-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15220000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 13 494,60 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: CZEŚĆ NR 5 – KONSERWY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku: 1. Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41005970 2025-12-09 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część nr 3 – dostawa mrożonek 1.Przedmiotem zamówienia jest...
41006042 2025-12-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 6 Nazwa: cz. 6 - ARTYKUŁY SUCHE 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia...
41005616 2025-12-09 LIPRO ROMAN LIPOWICZ CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa kaw, herbat. Wykonawca...
41004271 2025-12-09 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla jednostek Politechniki...
41008037 2025-12-10 PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG ROLNICZO-GOSPODARCZYCH AGRA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: CZEŚĆ NR 9 – WODA MINERALNA - dostawa do OZ Sieraków Śląski:...
41006735 2025-12-10 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb w 2026 roku dla 23. Bazy...
41007806 2025-12-10 GRAŻYNA SALAWA MAS-DROB CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Mięso i wędliny
41008147 2025-12-11 HANDEL HURTOWY WARZYWAMI I OWOCAMI GREEN GARDEN GRZEGORZ PRZYBYSZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: 2-zadanie nr 2 – dostawa owoców gr. IZAKUP ZIEMNIAKÓW...
41009078 2025-12-11 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych
41009976 2025-12-12 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Zadanie nr 4: zupy i przyprawy przetworzone Opis:...