Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 Przedmiotem zamówienia...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40918938
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-13
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000, 55520000, 55521200
typ ogłoszenia dostawy
wartość 12,96 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu – przygotowanie i dostawa gorącego posiłku...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40918360 2025-10-13 LAWENDOWY DWOREK MIROSŁAW AUGUSTYNIAK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...
40918935 2025-10-13 JK GASTRO KRZYSZTOF SARNA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu –...
40918325 2025-10-13 EKOLOGIA ROZWÓJ AKTYWNOŚĆ ERA Nazwa: Świadczenie usług cateringowych na rzecz Zamawiającego - usługa...
40923152 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40923153 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40922101 2025-10-15 JAKUBOWSKI & JANUSZ GASTRONOMIA SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywne świadczenie usług...
40923356 2025-10-16 NOWALIJKA BEATA BABIARZ Część nr: 1 Nazwa: Część I: Dostawa gorących posiłków dla uczniów Szkoły...
40925369 2025-10-17 PHU ANFRA S.C. FLAK FRANCISZEK OLAK ANNA Nazwa: „Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament...
40927440 2025-10-20 JOLANTA FORNOWSKA-KARCZMA W MIŁOSNEJ Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na...
40932370 2025-10-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej podczas...