Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Zad.4 – Mięso drobiowe...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40904515
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-10-02
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 39 900,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Zad.4 – Mięso drobiowe Opis: 3.4. Wymagania Zamawiającego dotyczące przedmiotu zamówienia:1) oferowany...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40904411 2025-10-01 ALEKSANDRA ADAMOWICZ GELATO FHU-ALEKSANDRA, ANDRZEJ ADAMOWICZ CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup wraz z dostawą...
40904197 2025-10-01 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40906028 2025-10-02 GOSPODARSTWO ROLNE JANUSZ FLOREK CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiot zamówienia obejmuję „Dostawa ziemniaków” do...
40906247 2025-10-02 GOBARTO S.A. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Schab świeży b/k 120 Kg Karczek wieprzowy b/k 90 Kg Łopatka...
40904534 2025-10-02 PPHU S.C. OŚLIŹLOK HENRYKA, OŚLIŹLOK STANISŁAW CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: dostawy wędlin Opis: dostawy wędlin w ilościach...
40906415 2025-10-03 ZAKŁADY PRODUKCYJNE B-D S.A. Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Zadanie 1 - Dostawa wody mineralnej niegazowanej...
40906976 2025-10-03 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNO-RYBNEGO KARI WIESŁAW PLUTA Nazwa: dostawy ryb do jednostki CUL w Szklarskiej Porębie
40909679 2025-10-06 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Warzywa Poszczególne artykuły wymienione w załączniku nr 2...
40909223 2025-10-06 MASARNIA RZEMIEŚLNICZA ELŻBIETA ZAJĄC SP.J. Nazwa: Dostawa mięsa i podrobów.
40909631 2025-10-06 MAR-POL HURTOWNIA ARTYKUŁÓW CUKIERNICZYCH MACIEJ MARCINIAK, PIOTR MARCINIAK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część piąta zamówienia: nabiał – szczegółowy opis przedmiotu...