Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Część IV: sukcesywne...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 41024328
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-12-19
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Tytuł: Część IV: sukcesywne dostawy artykułów różnych Opis: Sukcesywne dostawy artykułów różnych do...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
41021247 2025-12-18 FIRMA DYSTRYBUCYJNA KABANOS K. SZEPIOŁA, S. STEFAŃSKI SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Warzywa, owoce i kwaszonki warzywne
41021770 2025-12-18 SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY GROSZEK, TKACZYK JUSTYNA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Warzywa i owoce + mrożonki
41024396 2025-12-18 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część 6 - Produkty mleczarskie. 1. Przedmiotem zamówienia...
41022609 2025-12-18 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 5.1 Przedmiotem zamówienia jest: „Zakup i sukcesywna dostawa...
41022648 2025-12-18 AUGUSTO LIMARO LIPIŃSKI MARSZAŁEK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów głęboko...
41021252 2025-12-18 ABER SP. Z O.O. ODDZIAŁ W OLSZTYNIE Część nr: 1 Nazwa: 5.1 Przedmiotem zamówienia jest: „Zakup i sukcesywna dostawa...
41023683 2025-12-19 PRZEDSIĘBIORSTWO PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO KBS SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, mięsa i podrobów...
41023568 2025-12-19 FHU MAGNUM ANDRZEJ NIEDBAŁA Nazwa: Nabiał. Liczba pozycji 20. Szczegóły w załączniku nr 1 (część B.1) do...
41024967 2025-12-19 TOMEX TOMASZ JANICKI, TOMEX-MAX S.C. TOMASZ JANICKI, MONIKA KOMPA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Mięsa i wędliny drobiowe
41024857 2025-12-22 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do 33. Bazy...