Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40861890
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-29
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 116 881,88 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów spożywczych na rzecz Ogólnokształcącej Szkoły Muzycznej...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40857347 2025-08-28 UZDROWISKO WIENIEC SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 16 NAZWA: Sukcesywne dostawy naturalnej wody mineralnej niegazowanej...
40855721 2025-08-28 GASTROMAX MACIEJ SARŻALIŃSKI, ROBERT CHOJNACKI SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Dostawa napojów bezalkoholowych Opis: 1. Przedmiotem...
40856906 2025-08-28 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Pakiet I: PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE,...
40856377 2025-08-28 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Nazwa: Ryby mrożone i inne
40857361 2025-08-28 ABER SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Część nr 10 - Mleko i produkty mleczarskie- Toruń...
40860431 2025-08-29 MORS S.C. ZDZISŁAW BAGIŃSKI, ADAM BOBIŃSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II – Dostawa przetworów mrożonych Wyroby mrożone:...
40858703 2025-08-29 FOGIEL & FOGIEL PIEKARNIA SP.J. Część nr: 1 Nazwa: Sukcesywne dostawy pieczywa dla OSiW w Radomiu
40860398 2025-08-29 WYPIEK I SPRZEDAŻ PIECZYWA JANUSZ MIKUŁA, HAŁASA KRZYSZTOF S.C. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa pieczywa do Przedszkola Samorządowego w Tyszowcach...
40861895 2025-08-29 ANETA MICHALSKA-KUCH ZAKŁAD WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40860422 2025-08-29 MAGDALENA BOCHNIA PIEKARNIA STARA WIEŚ CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych:...