Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Mięso i drób-zakres zamówienia...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40867892
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-04
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 112 981,31 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Mięso i drób-zakres zamówienia został określony w załączniku nr 1d do SWZ
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40865897 2025-09-03 HURTOWNIA OSIŃSKI MARCIN OSIŃSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40865898 2025-09-03 FH MAR-TAD MARIA I TADEUSZ JĘDRUSIK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40865272 2025-09-03 PIEKARNIA TYROLSKA SP. Z O.O. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu...
40868314 2025-09-04 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU MARICA SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40868354 2025-09-04 ZAKŁAD PRODUKCJI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH MISTER KAROL BINKOWSKI, RYSZARD BINKOWSKI SP.J. CZĘŚĆ NR: 15 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów...
40868197 2025-09-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Część 9: Dostawa soków i musów NFC 100%. Szczegółowy opis...
40868195 2025-09-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Część 7: Dostawa mrożonek. Szczegółowy opis przedmiotu...
40867470 2025-09-04 GRUPA DROBIARSKA DAKPOL MAREK BEJM SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Drób 1. Udka drobiowe (ćwiartki) kg 800 2. Wątroba drobiowa...
40867773 2025-09-04 STEK KAŁUŻNY I WSPÓLNICY SP.K. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część 3: Nabiał Ilość zamówionych produktów następować...
40866049 2025-09-04 HANDEL HURTOWY WARZYWAMI I OWOCAMI GREEN GARDEN GRZEGORZ PRZYBYSZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Zadanie nr 3: Dostawy warzyw i owoców – okres zimowy...