Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: ZADANIE 4 Usługa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40907871
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-03
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 3 175,20 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: ZADANIE 4 Usługa cateringowa na potrzeby organizacji Szkolenia dla dyrektorów instytucji kultury z...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40909169 2025-10-06 KING FHU URSZULA KUBIK-KRÓL Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usługi...
40909778 2025-10-06 KUKLARESTO MARCIN KUKLA CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część VI- Usługa cateringu na szkolenie integracyjne w marcu...
40911680 2025-10-07 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE JAN KALINOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Informacje ogólne Przedmiotem zamówienia są usługi...
40910783 2025-10-07 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE JAN KALINOWSKI Część nr: 1 Nazwa: 1. Informacje ogólne Przedmiotem zamówienia są usługi...
40913011 2025-10-08 POLONIA TATRY SP. Z O.O. Nazwa: Organizacja kompleksowej obsługi spotkania pionu epidemiologii dla...
40923152 2025-10-15 UCZELNIA KORCZAKA-AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownik socjalny o...
40927100 2025-10-16 FUH SŁAWOMIR LARA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część II - Świadczenie usług cateringowych dla dzieci...
40925369 2025-10-17 PHU ANFRA S.C. FLAK FRANCISZEK OLAK ANNA Nazwa: „Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament...
40930378 2025-10-21 HASS WASILUK SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z...
40930412 2025-10-21 BISTRO CHOCHELKA URSZULA KOC I GRZEGORZ RESPONDEK S.C. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas...