Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: Dostawa pieczywa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40929225
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-17
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15810000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich. Szczegółowy opis przedmiotu...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40923252 2025-10-16 ZAKŁAD MIĘSNY NOWY MAXPOL R. J. KIZIOR SP.J. Nazwa: dostawa produktów mięsnych
40923645 2025-10-16 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA Nazwa: Dostawy nabiału
40928526 2025-10-16 PIEKARNIA PONIATOWA S.C. JAROSŁAW I MARIA KUBIĆ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów cukierniczych.
40926224 2025-10-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Przetwory warzywno-owocowe i konserwanty Opis:...
40926604 2025-10-17 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich
40929366 2025-10-17 SKLEP MIĘSNY U CHUDEGO SYLWIA CHUDZIŃSKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - Szczegółowy...
40929241 2025-10-17 PPHU PIEKIEŁKO S.C. MAREK POWAŁKA, KRZYSZTOF POWAŁKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Część 5: Dostawa mięsa, wędlin. Szczegółowy opis przedmiotu...
40929262 2025-10-17 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE BAMBINO S.C. MIECZYSŁAW LEWANDOWSKI, DANUTA LEWANDOWSKA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów...
40927070 2025-10-20 PRZETWÓRSTWO MIĘSA RAFAŁ MIROSŁAW MIĘTKIEWICZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: P3 - Mięso i drób Opis: Mięso i drób Wewnętrzny...
40929379 2025-10-20 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły...