Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: Dostawa pieczywa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40915372
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-09
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15810000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 32 612,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4: Dostawa pieczywa świeżego, wyrobów piekarniczych i ciastkarskich. Szczegółowy opis przedmiotu...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40912748 2025-10-08 PAWEŁ KACZAN ZAKŁAD HANDLU I USŁUG KAMA Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa jaj do...
40911885 2025-10-08 UNIFREEZE SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Ryby Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb. Szczegółowy...
40915368 2025-10-09 GOSPODARSTWO ROLNE WOŹNIAK MARIUSZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II. Dostawa warzyw kiszonych 1) 1 400 kg - Kapusta...
40916465 2025-10-10 BASTEK FOOD PARTNERS MICHAŁ BASTEK Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa artykułów...
40916308 2025-10-10 GOSPODARSTWO ROLNE ZBIGNIEW ANTAŁ Część nr: 1 Nazwa: dostawa do ZK w Kluczborku: część nr 1 - warzywa okopowe...
40917108 2025-10-10 MONIKA TARKA ROLNICZY HANDEL DETALICZNY CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiot zamówienia 1. Kapusta biała – zdrowa, czysta bez...
40920736 2025-10-14 KABANOS SP.K. ROBERT KMIECICKI, ZDZISŁAW CZUBA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Drób – świeży - dostawa świeżego drobiu
40920731 2025-10-14 ANIR SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II – mięso wieprzowe, drobiowe i wędliny – świeże,...
40921951 2025-10-15 GASTROMAX MACIEJ SARŻALIŃSKI, ROBERT CHOJNACKI SP.K. Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pakietów czekolady dla...
40925864 2025-10-15 SERKOL SP.J. HURTOWNIA NABIAŁOWO-SPOŻYWCZA TRYNIECCY CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część 2: Dostawa nabiału. Szczegółowy opis przedmiotu...