Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40871391
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-08
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3212100, 3221000, 3222000, 15000000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 31 607,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 7 w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40871475 2025-09-08 WIDAN POLSKA SP. Z O.O. S.K. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część VI - ryby i produkty mrożone
40871454 2025-09-08 PHUP MIMAR MARIAN SOPINKA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40870663 2025-09-08 PIEKARNIA PONIATOWA S.C. JAROSŁAW I MARIA KUBIĆ Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wykonanie...
40871273 2025-09-08 IGLOTEX DYSTRYBUCJA POLSKA SP. Z O.O. SIEDZIBA GŁÓWNA W GDYNI CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: CZĘŚĆ 6 – RYBY Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia...
40873488 2025-09-09 FHU ROTER TERESA WÓJTOWICZ CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II - owoce i warzywa
40873439 2025-09-09 PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TARKOR CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Zadanie IV – pieczywo i wyroby ciastkarskie – wyroby świeże,...
40872976 2025-09-09 HURTOWNIA NON-STOP ZOFIA KASPERCZYK, DOMINIK KASPERCZYK S.C. Część nr: 1 Nazwa: Część NR 1 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po...
40874364 2025-09-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część 1 Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, nabiału i...
40874355 2025-09-10 GMINNA SPÓŁDZIELNIA SAMOPOMOC CHŁOPSKA W PRUSZCZU Część nr: 1 Nazwa: Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów...
40879702 2025-09-11 FH GRACJA JOLANTA ZDUNEK CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Część VI: Sukcesywna dostawa produktów konserwowych i...