Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40863807
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-02
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3200000, 3220000, 15300000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40862578 2025-09-01 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Dostawa nabiału do Szkoły Podstawowej im. Jana Kilińskiego w...
40861997 2025-09-01 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: OWOCE WARZYWA MROŻONE CZ 4 Warzywa owoce świeże bez...
40861013 2025-09-01 S.C. PIEKARNIA ZBIGNIEW, RAFAŁ, ANETTA POWĄSKA Część nr: 1 Nazwa: Część 1 Nazwa zamówienia: pieczywo świeże, wyroby piekarskie...
40860702 2025-09-01 STEK KAŁUŻNY I WSPÓLNICY SP.K. Część nr: 1 Nazwa: Część 1: MIĘSO WIEPRZOWE, DROBIOWE, WĘDLINY Szczegółowy opis...
40862571 2025-09-01 MARIUSZ BANIEWSKI PIEKARNIA KRUKLANKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i...
40860697 2025-09-01 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA Część nr: 1 Nazwa: Pakiet nr 1 - artykuły spożywcze różne
40865684 2025-09-03 WALKOWIAK SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40864719 2025-09-03 PIEKARNIA JUTRZENKA MAROSZEK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Tytuł: 5. Sukcesywna dostawa żywności. Opis: Dostawa...
40864907 2025-09-03 WALKOWIAK SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40864609 2025-09-03 UNIMA-POL BIERNACKI, DOMINIKOWSKI SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Zad. 2 – Artykuły sypkie Opis: 3.3. Wymagania...