Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część 3 Opis: Przedmiotem...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40958915
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data ogłoszenia informacji 2025-11-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 16 587,41 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Część 3 Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa zup w proszku. Wewnętrzny identyfikator:
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40959055 2025-11-10 NEPTUN WŁODZIMIERZ GROCHULSKI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Dostawa artykułów spożywczych, tj. mrożonki do Zespołu...
40958908 2025-11-11 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCOWO-WARZYWNEGO ROLFROZ SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Zadanie nr 6 – ziemniaki obierane sterylizowane Opis:...
40961070 2025-11-12 IGLOTEX DYSTRYBUCJA POLSKA SP. Z O.O. SIEDZIBA GŁÓWNA W GDYNI CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: ZADANIE NR 4 Mrożonki Lp. Nazwa międzynarodowa Jednostka...
40961284 2025-11-12 EWA MUZYK SWEET PPUH CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40962471 2025-11-13 ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Różne produkty spożywcze- cukier, galaretki, herbata, kasza,...
40962469 2025-11-13 NIE OPUBLIKOWANO CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wykonanie dostawy...
40962452 2025-11-13 GRUPA DROBIARSKA DAKPOL MAREK BEJM SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin -...
40971377 2025-11-18 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNO-RYBNEGO KARI WIESŁAW PLUTA CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Przedmiotem jest sukcesywna dostawa do siedziby...
40971368 2025-11-18 GOSPODARSTWO ROLNE WOŹNIAK MARIUSZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw, ziemniaków oraz...
40967497 2025-11-18 PIB SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Mięso świeże; Opis: Dostarczane mięso musi być...