Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Sałatki, ryby przetworzone i pasty do...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40981780
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-11-25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15131310, 15240000, 15331000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Sałatki, ryby przetworzone i pasty do Bufetu Zakładowego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40980032 2025-11-25 SKLEP SPOŻYWCZY I PRZEMYSŁOWY MARCIN LENART Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych...
40979846 2025-11-25 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów...
40981680 2025-11-25 JAROSŁAW KLEMCZYŃSKI JARO CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40982239 2025-11-26 GOSPODARSTWO OWOCOWO-WARZYWNE MGR JOANNA ZAKRZEWSKA Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych - warzyw i...
40984729 2025-11-27 SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA Nazwa: Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Zespołu...
40984091 2025-11-27 WW SERWIS SZYMON WÓJCIK CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część 2 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby...
40986363 2025-11-28 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem niniejszej części zamówienia jest sukcesywna...
40992653 2025-11-28 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 Sukcesywne dostawy pieczywa dla OSiW w Jaciążku
40993325 2025-12-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadania pn.: „Dostawa...
40989814 2025-12-01 SEMI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 – Art. spożywcze, mleko, przetwory mleczne....