Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa różnych produktów...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40920767
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-14
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15800000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 17 667,90 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa różnych produktów spożywczych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40918847 2025-10-13 PPHU ZZ SP.J. ZBIGNIEW CZOCH ZDZISŁAW BAŁUSZYŃSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: część nr 2 : gruszki 750 kg, śliwki 500 kg
40920720 2025-10-14 ANGELIKA UCHAŃSKA PHU BLUGEL CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest wybór dostawców artykułów...
40920500 2025-10-14 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa warzyw,...
40925923 2025-10-15 ZAKŁAD MASARSKI BEATA OPIŁA CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa mięsa , wyrobów z mięsa
40927186 2025-10-16 PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE AIT ANDRZEJ KOŚMICKI,TOMASZ KRYSMALSKI S.C. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: CZĘŚĆ nr 5: PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE Przedmiot zamówienia w...
40926221 2025-10-16 CHŁODNIE EUROPEJSKIE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Produkty mleczne, nabiał oraz tłuszcze spożywcze...
40929155 2025-10-16 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów...
40929220 2025-10-17 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część II:DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH BEZ LAKTOZY...
40929175 2025-10-17 ZAKŁAD PRODUKCYJNY HERMAN EWELINA GOTOWICKA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Część nr 8 – Wyroby gotowe 1. Przedmiotem niniejszego...
40929366 2025-10-17 SKLEP MIĘSNY U CHUDEGO SYLWIA CHUDZIŃSKA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - Szczegółowy...