Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: CZĘŚĆ 3 kurs zielonych kompetencji...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40992645
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-11-28
branża Edukacja, szkolenia
podbranża szkolenia zawodowe
kody CPV 80540000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 1 960,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: CZĘŚĆ 3 kurs zielonych kompetencji w Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży ul. Zawadzkiego 1A, 07-410 Ostrołęka
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: kursy i szkolenia inne , szkolenia zawodowe

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40984640 2025-11-27 CENTRUM NOWOCZESNEJ EDUKACJI SCHOLAR PIOTR MAZUR Nazwa: Realizacja programu „Liderzy dla Młodzieży 2025”-2: szkolenia/warsztaty...
40984568 2025-11-27 PLCSPACE SP. Z O.O. Nazwa: 2.3. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie szkolenia „Obsługa i...
40986678 2025-11-28 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie 2 cyklów wykładów...
40986938 2025-11-28 ITRUST SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Część I Szkolenia dla pracowników jednostek organizacyjnych...
40989778 2025-12-01 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1) Część 3 – przeprowadzenie szkolenia pn. „Kwalifikowany...
40991879 2025-12-02 MEDICA ADRIANNA JANOTA HULOK Nazwa: 4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: − zajęcia grupowe: 6 grup po...
40991550 2025-12-02 SANNORT SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie szkolenia pn....
40998301 2025-12-04 SZYMON LIPIŃSKI CENTRUM KOSMETYCZNO-PODOLOGICZNE PERSYMONA CZĘŚĆ NR: 17 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „Kurs stylizacji...
40998287 2025-12-04 NEO CONSULTING & INVESTMENT SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „Komputerowe programy...
40998299 2025-12-04 O.K. OŚRODEK KURSÓW EDMUND KWIDZIŃSKI CZĘŚĆ NR: 15 NAZWA: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursu „FINGER FOOD –...