Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40868082
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-04
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15500000, 15530000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 60 939,50 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Przedszkola nr 11 w Mikołowie w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40864907 2025-09-03 WALKOWIAK SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40865684 2025-09-03 WALKOWIAK SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów...
40864609 2025-09-03 UNIMA-POL BIERNACKI, DOMINIKOWSKI SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Zad. 2 – Artykuły sypkie Opis: 3.3. Wymagania...
40864721 2025-09-03 FH DAGR-BIS SP.J. GRZEGORZ HAJCZUK, DARIUSZ NOWACKI CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: 7. Sukcesywna dostawa żywności. Opis: Dostawa...
40865891 2025-09-03 MASARNIA RZEMIEŚLNICZA ELŻBIETA ZAJĄC SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Kod CPV 1....
40867879 2025-09-04 ZAKŁAD MIĘSNY BURAKOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867336 2025-09-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część I-Mięso, drób i wędliny Szczegółowy opis przedmiotu...
40867734 2025-09-04 ANIR SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część III - mięso, produkty mięsne, wędliny Szczegółowy...
40867411 2025-09-04 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Część nr I – pieczywo. Szczegółowy zakres i opis przedmiotu...
40867897 2025-09-04 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: Ryby-zakres zamówienia został określony w załączniku nr 1i...