Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40916987
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-10-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000, 15400000, 15800000, 15870000, 15890000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 34 345,22 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40915336 2025-10-09 PW POLEX SP.J. POLEK & ŁUGOWSCY CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Dostawa ryb mrożonych, surowych, wędzonych, puszkowanych
40916956 2025-10-10 PIEKARNIA I CUKIERNIA MAŁGORZATKA IWONA ZGŁOBIEŃ CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: pieczywo
40916597 2025-10-10 PIEKARNIA U JĘDRUSIA ANDRZEJ TYLKA Część nr: 1 Nazwa: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną...
40918846 2025-10-13 PPHU S.C. OŚLIŹLOK HENRYKA, OŚLIŹLOK STANISŁAW CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia publicznego jest dostawa drobiu wg...
40917952 2025-10-13 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: część nr 1: dostawy jabłek 12 500 kg
40918837 2025-10-13 PRZEDSIĘBIORSTWO MILKHAND MAGDALENA STASIAK CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów...
40920744 2025-10-14 PIEKARNIA EMARK S.C. MAREK JURYCKI, MARCIN JURYCKI, URSZULA TURSKA-JURYCKA CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Część X: Pieczywo i wyroby piekarskie - dostawa pieczywa i...
40922007 2025-10-15 MARKET GRAAND GRABOWSKI ANDRZEJ Część nr: 1 Nazwa: Pieczywo i wyroby piekarskie
40925828 2025-10-15 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Grupa III Opis: Przedmiotem zamówienia są: Dostawy...
40926224 2025-10-16 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Tytuł: Przetwory warzywno-owocowe i konserwanty Opis:...