Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest usługa...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40843323
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-08-18
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo konferencje
kody CPV 55120000, 55300000
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
wartość 5 600,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna oraz udostępnienie zaplecza szkoleniowego dla 20 osób w celu...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: hotelarstwo , konferencje

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40846945 2025-08-21 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: 1) Część nr 1 - Kompleksowa usługa konferencyjna na potrzeby...
40848919 2025-08-22 GMSYNERGY SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa kompleksowej organizacji i obsługi...
40855049 2025-08-27 EL PADRE SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest Organizacja VII Forum Cyberbezpieczeństwa w...
40853651 2025-08-27 PLATON SZKOLENIA I KONFERENCJE SP. Z O.O. Nazwa: Tytuł: Kompleksowa organizacja minimum 2 a maksymalnie 4 dwudniowych...
40856752 2025-08-28 HOTELE KORONA SP. Z O.O. Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest usługa zabezpieczenia logistycznego II...
40862934 2025-09-02 DESIGN THINKING INSTITUTE IWONA GASIŃSKA-MULCZYŃSKA Część nr: 1 Nazwa: Kompleksowa organizacja dwudniowego specjalistycznego...
40865257 2025-09-03 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Nazwa: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa, polegająca na...
40865368 2025-09-03 M CONCEPT MONIKA DEWERENDA-BIEDROŃ Część nr: 1 Nazwa: PAKIET 1 Przedmiot zamówienia obejmuje kompleksową usługę...
40870733 2025-09-08 MODERN EVENTS MAGDALENA GĘCA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia jest: zapewnienie noclegów i wyżywienia dla...
40887752 2025-09-19 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE Część nr: 1 Nazwa: Świadczenie usługi noclegowej i restauracyjnej podczas...