Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40897251
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3310000, 15000000, 15200000, 15555000, 15896000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 31 517,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40897707 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Tytuł: 7.Oleje Dobry Posiłek Opis: Przedmiotem zamówienia...
40897747 2025-09-26 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA CZĘŚĆ NR: 21 NAZWA: Tytuł: 21.Orzechy i morele Dobry posiłek Opis: Przedmiotem...
40897750 2025-09-26 PPHU SPECJAŁ SP. Z O.O. CENTRALA W WARSZAWIE CZĘŚĆ NR: 24 NAZWA: Tytuł: 24.Woda II Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40897794 2025-09-26 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 11 NAZWA: Tytuł: Jaja Opis: Przedmiotem zamówienia jest dostawa...
40898470 2025-09-26 NIE OPUBLIKOWANO Część nr: 1 Nazwa: dostawa artykułów spożywczych – różnych
40899768 2025-09-29 PPUH SUDOLANKA PLUS PIOTR KOWALSKI Nazwa: zakup i dostawa Pieczywa dla OSiW w Jędrzejowie
40900423 2025-09-29 PHU MAROKO BEATA ROPELA CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40902060 2025-09-30 IGLOTEX DYSTRYBUCJA POLSKA SP. Z O.O. SIEDZIBA GŁÓWNA W GDYNI Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia dla Zadania Nr. 1 są sukcesywne...
40901384 2025-09-30 CORRADO JOANNA ADOLF CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Tytuł: Zadanie nr 8 - Dostawa warzyw Opis: Przedmiotem...
40900876 2025-09-30 PAWEŁ JOHN-PPHU JOHN Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: Część 1 – mięso wieprzowe oraz podroby Opis: 1.Mięso...