Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40871346
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-08
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15131500
typ ogłoszenia dostawy
wartość 136 523,46 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne drobiowe
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40870801 2025-09-08 GOSPODARSTWO OGRODNICZE ZBIGNIEW KROSNOWSKI Część nr: 1 Nazwa: 1. Buraki ćwikłowe - ( Buraki czyste, o kształcie...
40871279 2025-09-08 FH MAR-TAD MARIA I TADEUSZ JĘDRUSIK SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40871275 2025-09-08 STEK KAŁUŻNY I WSPÓLNICY SP.K. CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: CZĘŚĆ 8 – JAJA Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia...
40871489 2025-09-08 GOSPODARSTWO OGRODNICZE ZBIGNIEW KROSNOWSKI CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Ziemniaki jadalne nieobrane - 85 000 kg - ziemniaki jadalne...
40873482 2025-09-09 HURTOWNIA NON-STOP ZOFIA KASPERCZYK, DOMINIK KASPERCZYK S.C. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część NR 2 ARTYKUŁY SPOZYWCZE – przyprawy zapach świeży po...
40876042 2025-09-10 FH JARO JAROSŁAW LORKE CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zadanie nr 3: Dostawy suszonych warzyw W skład niniejszego...
40876052 2025-09-10 POSTĘPOWANIE UNIEWAŻNIONE CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Część 4 Sukcesywne dostawy pieczywa dla OSiW w Jaciążku
40876140 2025-09-10 HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Pakiet 10 - Mrożonki i wyroby garmażeryjne
40876193 2025-09-11 SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W ŁUKOWIE Część nr: 1 Nazwa: Przedmiotem zamówienia w zakresie części 1 jest zakup i...
40877937 2025-09-11 SKUP, UBÓJ, PRZETWÓRSTWO MIĘSA SUPMIĘS KALINOWSKI & KALINOWSKA SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tytuł: Część 2 Opis: Dostawa wędlin Wewnętrzny identyfikator: