Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Pakiet nr 2- artykuły spożywcze

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40876126
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-10
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 40 256,40 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Pakiet nr 2- artykuły spożywcze
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40877132 2025-09-10 FHPU SLAWEX JANUSZ SŁAWIŃSKI CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarniczych - szczegółowo...
40877129 2025-09-10 IBIS ZOZULA ZARĘBA SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Dostawa świeżych warzyw i owoców - szczegółowo określone w...
40879455 2025-09-11 ZAKŁADY MIĘSNE WADOWICE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część NR 2 MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego...
40879698 2025-09-11 DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPOŻYWCZYCH DORO CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Część II: Sukcesywna dostawa herbaty i kawy: Herbata czarna...
40879263 2025-09-11 PIEKARNIA MAKÓW-SIEJKOWSKA ALINA CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Przedmiot zamówienia należy dostarczyć do Gminnego...
40879463 2025-09-11 ZAKŁAD WYROBÓW PIEKARNICZYCH I CUKIERNICZYCH S.C. TRELA STANISŁAW, TUREK LUCJAN, TUREK KRZYSZTOF CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Część NR 10 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste...
40878146 2025-09-12 PUH MARCIN SELIGA Nazwa: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżych warzyw i...
40879744 2025-09-12 TRANSHURT FIRMA TRANSPORTOWO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILMUT ARKADIUSZ CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Drób Przedmiot zamówienia został szczegółowo...
40879836 2025-09-13 ABER SP. Z O.O. ODDZIAŁ W BYDGOSZCZY CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów...
40879048 2025-09-15 POLARIS PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE MAŁGORZATA GRUSZCZYŃSKA Część nr: 1 Nazwa: Tytuł: ZADANIE 1 - Herbata Opis: Wymagania dotyczące...