Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: PAKIET 2 – wędliny drobiowe,

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40869733
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-05
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 0,00 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: PAKIET 2 – wędliny drobiowe,
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40867896 2025-09-04 PHU MANGO DETAL-HURT MIROSŁAW POPOW CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Jaja-zakres zamówienia został określony w załączniku nr 1h...
40867824 2025-09-04 PIEKARNIA WOJCIECH KLOS CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867125 2025-09-04 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O. Część nr: 1 Nazwa: Polędwica drobiowa wyrób drobiowy z fileta drobiowego,...
40867923 2025-09-04 SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W ANDRYCHOWIE CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: 5.4.6 Część 6 – Dostawa pieczywa, wyroby piekarskie i...
40868319 2025-09-04 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40867818 2025-09-04 ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA DROBIU MARICA SP. Z O.O. SP.K. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40869647 2025-09-05 HURTOWNIA NON-STOP ZOFIA KASPERCZYK, DOMINIK KASPERCZYK S.C. CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Część NR 3 OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez...
40869673 2025-09-05 ALMAX-DYSTRYBUCJA SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów...
40869732 2025-09-05 PODLASKIE PRZEDSIĘBIORSTWO MIĘSNE SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Pieczywo. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi...
40870467 2025-09-08 ABER SP. Z O.O. ODDZIAŁ W OLSZTYNIE CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: Tytuł: Pakiet 10 – Produkty bezglutenowe Opis: 1....